7 речей, які нададуть інтер'єру дешевого вигляду (ФОТО)

Відмовтеся від них у своєму домі

ОДНАКОВИЙ КОЛІР УСІХ МЕБЛІВ

Набори меблів нині не в моді. Дизайнери рекомендують поєднувати предмети різного плану, але з 1-2 спільними рисами. Їх може поєднувати колірна гама, стиль, матеріал тощо. 

ЗАХАРАЩЕНІ ПОЛИЦІ ТА ШАФИ

Всі відкриті погляду полиці та шафи краще тримати в порядку і не допускати захаращення. А якщо вони мають скляні дверцята, їх необхідно часто протирати від пилу і бруду.

ШТОРИ БЕЗ СКЛАДОК

Якщо штори закриваються і натягуються як простирадла, не утворюючи складок, інтер'єр автоматично починає виглядати бідно, відзначають дизайнери інтер'єрів. І неважливо, дорогою чи дешевою буде тканина натягнутих штор. Обсяг, пишність, рух тут головніший.

НАЛІПКИ АБО МАЛЮНКИ З ЛОГОТИПАМИ ЧИ ПОПУЛЯРНИМИ ФРАЗАМИ

Мотивувальні наліпки видають відсутність смаку самі по собі, а коли їх вписують в інтер'єр, який не поєднується за стилем, виглядатимуть жалюгідно. Яскраві логотипи та символи теж не вписуються у домашню атмосферу.

РЕПРОДУКЦІЇ ВІДОМИХ КАРТИН

Полотно з «Моною Лізою» чи іншим загальновідомим шедевром, може, і впишеться стилістично у дизайн, але стане банальним рішенням, позбавленим індивідуальності. Зараз такі «картини» штампують масово, завдяки чому кожен будинок може перетворитися на філію Лувру. Звучить багатообіцяльно, але насправді виглядає не так ефектно.

ПЛІВКА НА СТІЛЬНИЦЮ

При невдалому порізі, наклеюванні або просто з часом плівка виглядати неохайно. Особливо дизайнери нарікають на мармурову плівку, яка зовсім нікого не переконує, що на стільниці лежить дорогий натуральний камінь, а навпаки - дуже здешевлює зовнішній вигляд кухні.

ПОСУД РІЗНИХ СТИЛІВ

Анітрохи не погано мати свою улюблену чашку із кумедним малюнком і користуватися нею. Однак, якщо йдеться про прийом гостей, краще використовувати предмети одного стилю. Те саме стосується і різного кухонного начиння: чайників, тостерів, кавоварок. Їх дизайн не повинен різко відрізнятись один від одного.

Джерело: storinka.com.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень