Астрологи назвали головних довгожителів за знаком Зодіаку: Кому відведено дожити до 100

Щасливчиків лише 4

Астрологи розповіли, хто може дожити до глибокої старості, при чому при повному розумі і з усвідомленням всього, що відбувається.

Діви

По своїй натурі Діви є справжніми перфекціоністами. Для них важливо, щоб все було ідеально, в тому числі і здоров'я. Вони багато часу приділяють спорту, правильному харчуванню і займаються духовними практиками. Вони справжні чепуруни, які завжди дотримуються порядку не тільки в будинку, але і у своїй душі.

Козороги

Це природжені стратеги, які продумують все на 10 кроків вперед. Завдяки цій рисі, вони практично ніколи не потрапляють в стресові ситуації, що значно подовжує їм життя. Астрологи кажуть, що серед Козорогів дуже багато людей, які прожили понад 100 років.

Близнята

Завдяки своїй навичці знаходити спільну мову з людьми, представники цього знака Зодіаку можуть дожити до глибокої старості. Звичайно, в похилому віці у них можуть виникати проблеми зі здоров'ям, але поруч з ними завжди є люди, які готові прийти на допомогу. До того ж вони дуже люблять сміятися, а сміх продовжує життя.

Овни

Це дуже цілеспрямований знак Зодіаку, який в молодості досягає великих висот. Саме тому в старості вони нічого не потребують, що робить їхнє життя максимально комфортним. Вони можуть все облаштувати так, щоб їм навіть не знадобилася стороння допомога.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень