Брудніший, ніж ваше сидіння унітазу: назвали предмет, який може містити «фекалії»

Ви про це навіть не задумувалися

Ванні кімнати, особливо сидіння унітазів, часто вважаються одними з найбрудніших місць у наших домівках.

Однак експерт попередив, що ваша сумочка може бути бруднішою, ніж сидіння унітазу, і навіть містити фекальні бактерії.

Від гамірних залізничних платформ до столиків у ресторанах і навіть підлоги в туалетах, сумочки кладуть майже скрізь. Тож експерти назвали сумочки одним із найгірших місць для мікробів, і вони можуть поширювати шкідливі бактерії.

- Сумочки є одними з найбільших винуватців розповсюдження бактерій у вашому домі. Їх часто ставлять на нечисту підлогу, а потім кидають на кухню або на ліжко, коли ви повертаєтеся додому.

 

Вірте чи ні, але більшість сумочок часто брудніші за ваше сидіння унітазу, оскільки дослідження виявляють наявність шкідливих бактерій, таких як E. Coli, і навіть фекалій, - розказав експерт Террі Фішер.

У той час як туалети, кухонні стільниці та інші сумнозвісні «брудні» місця регулярно очищаються під час домашніх справ, такі речі, як сумочки, набагато рідше піддаються ретельному очищенню.

- Я б запропонував частіше чистити сумочки. Або регулярно використовуйте антибактеріальний засіб для обробки рук і поверхонь.

 

І, звичайно, намагайтеся не класти сумочки на будь-яку чисту поверхню після того, як проходили з нею весь день, - підсумував Террі.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень