Буде сквер для всіх? ОСББ з Київської, 11 домагаються права на прибудинкову територію 

Сьогодні вони вкотре прийшли на сесію міської ради

ФОТО Суспільне

Мешканці Київської 11 три роки домагаються отримання земельної ділянки біля свого будинку, як прибудинкову територію. Люди остерігаються, що під їхніми вікнами можуть побудувати торговий центр.

Депутатка міської ради Галина Кульчинська наполягала, аби сесія повернулася до розгляду цього питання, адже минулого разу для рішення на користь ОСББ з Київської 11 забракло лише 2 голоси. 

За процедурою, попередньому голосуванню, за результатами якого рішення не було прийнято - треба було оголосити недовіру. Депутати спробували проголосувати за недовіру результатам попереднього голосування, втім й сьогодні голосів не вистачило. 

У міській раді запевняють, що будь-які документи на будівництво на цій ділянці - скасовані. 

Натомість інший проєкт передбачає передачу цієї ділянки Тресту зеленого господарства для облаштування там скверу. Щоправда, не для мешканців 11 будинку, а й для сусіднього 17 будинку та інших прилеглих, які теж можуть претендувати на прибудинкову територію. 

Яке рішення ухвалять депутати - стежте разом з Радіо Трек. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень