Ці 4 знаки зодіаку старіють найшвидше

Тож їм варто шукати у житті позитив

Фото з "Гола правда блог"

Телець

Тільці легко піддаються на провокації, не можуть стримати негативних емоцій. А нерви, стреси не минають безслідно. Причому, більше це властиво Тельцям-чоловікам. Хоча й жінки теж недалеко відстали. Тому й старіють ці знаки зодіаку швидше за інших. 

Діва

Діви дуже мудрі. Швидко дорослішають. Вони реалістично дивляться на світ. А це означає, що добре бачать негатив і він на них впливає. А це аж ніяк не сприяє збереженню молодого вигляду. Тим паче, що Діви схильні переживати негатив в собі, ні з ким не ділячись переживаннями. 

Скорпіон

Скорпіони - надто нервові і неспокійні. Завжди про щось переживають, бо дуже відповідальні. Ще Скорпіони вважають, що старша людина заслуговує поваги, тому прагнуть виглядати старше. Також вони рано одружуються, бо люблять сімейне життя. А побут накладає свій відбиток на зовнішність.

Стрілець

Це дуже активний знак зодіаку. Вони не вміють зупинитися у прагненні заробити більше грошей. Через це перевтомлюються. Часто не знаходять часу на відпочинок, друзів. А це проявляється ранніми зморшками.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень