Демобілізацію і ротацію виключили із законопроєкту про мобілізацію: що тепер буде? (ФОТО 18+)

Поки розглядають правки. Їх тисячі

Питання демобілізації і ротації бійців виключили із законопроєкту про мобілізацію. 

Закон про Мобілізацію не міститиме положень демобілізацію та ротацію військовослужбовців. Це ще вчора повідомив член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Федієнко.

«Підтверджую те, що комітет після проведення консультацій з головнокомандуючим, погодився врахувати пропозицію головнокомандуючого.

 

Уряд зобовʼязаний  внести на розгляд парламенту окремий законопроєкт із цими положеннями», - написав Федієнко у телеграм-каналі.

Додому ближчим часом нікого відпускати не будуть. Як мінімум "на дембель" чи ротацію

Депутат оприлюднив лист Головкома ЗСУ Олександра Сирського до глави Міноборони Рустема Умєрова, а також звернення Умєрова до Кабміну і витяг з протоколу засідання уряду 9 квітня, які стосуються питань демобілізації і ротації.

Зокрема, Сирський звернувся до Умєрова з клопотанням винести питання підстав звільнення з військової служби, а також запровадження на законодавчому рівні ротації військовослужбовців в окремий законопроєкт.

 

Міністр передав Кабміну прохання Головкома, а уряд підтримав пропозицію Міноборони винести демобілізацію і ротацію окремим законопроєктом у сесійну залу. 

Сьогодні ж, 10 квітня, Верховна Рада розпочала розглядати законопроєкт №10449 про мобілізацію у другому читанні.

Однак, ближчим часом рішення не буде. Поки розглядають відхилені 4293 правки.

Безугла показала всі правки, які були представлені сьогодні на розгляд. Це, певно, буде епопея ще на кілька днів

Тим часом Євген Карась досить нестандартно і по-філософському прореагував на звістку про те, що демобілізацію і ротацію виключили із багатостраждального законопроєкту про мобілізацію

18+

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень