До опалювального сезону – три місяці. Як підготувалася Рівненщина

Це обговорювали на нараді з міністром розвитку громад та територій

Україну готують до найважчого опалювального сезону в історії. Адже принаймні підготовка до нього відбувається в умовах війни.

Для сталого проходження холодного періоду Україна має підготувати достатній запас газу. Зараз у наших сховищах знаходиться приблизно 10 мільярдів кубометрів газу, а потрібно майже удвічі більше – 19 мільярдів кубометрів газу. Завдання уряду принаймні саме на 19 мільярдів кубометрів, аби бути готовим до будь-якого розвитку подій. Забезпечення такого обсягу блакитного палива в підземних сховищах потребує значних витрат – близько 8 млрд доларів. 

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов раніше уже попереджав, що українцям слід готуватися зимувати з закритими вікнами, адже температуру у помешканнях цього року знизять, не менше 16 тепла у квартирі буде вважатися нормою.

Напередодні Олексій Чернишов розпитував про темпи підготовки Рівненщини до опалювального сезону.

У нашій області тепловики обстежують котельні та тепломережі, проводять ремонти у водопровідно-каналізаційному господарстві, до зими готують заклади соціальної сфери та багатоповерхівки.

Заплановані роботи на об’єктах  ЖКГ вже виконані на 42%, а до початку опалювального сезону готовність буде забезпечено стовідсотково, - запевнили у Рівненській ОВА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень