Комерційні споживачі платитимуть за опалення менше, ніж торік

Нафтогаз запропонував знизити ціни на газ для виробництва тепла для комерційних споживачів

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Кабмін напередодні продовжив дію ПСО на ринку природного газу, що дозволить зберегти без змін тарифи на тепло для населення.

За пропозицією «Нафтогаз України», вартість газу для виробництва тепла комерційним споживачам буде знижена відносно минулого сезону та визначатиметься, виходячи з ринкових цін в Україні. 

Також запроваджено гнучкий механізм використання фіксованих обсягів газу виробниками тепла під час опалювального сезону. 

Відтепер виробники теплової енергії зможуть використати зекономлений протягом місяця ресурс фіксованого обсягу газу в наступних періодах опалювального сезону. 

Водночас звертаємося до громад з проханням економно ставитися до використання природного газу та здійснювати своєчасні розрахунки. Від цього залежить наша спільна енергетична безпека. 

Нафтогаз залишається надійним постачальником газу споживачам. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень