Комплекси та розчарування – Скорпіонам, помилки минулого – Левам: гороскоп на 14 квітня

І ще дещо хороше про гроші

ОВНИ

Це буде плідний і прибутковий день, попри те, що для досягнення мети вам доведеться вступати в протистояння з недоброзичливцями.

ТЕЛЬЦІ

Ви здатні на великі досягнення, але для цього доведеться добре попрацювати. Уже від самого ранку у вас буде дуже багато ідей і планів, які ви захочете реалізувати.

БЛИЗНЯТА

Не уникайте проблем і труднощів, а терпіння і витримка допоможуть вам. Живіть тут і зараз, і тоді вас чекає душевний спокій.

РАКИ

День запам'ятається вам приємними подіями. Ситуація з фінансами налагодиться, якщо ви будете спокійними та прийматимете виважені рішення.

ЛЕВИ

Існує ймовірність, що люди, яким ви колись «насолили», відмовляться йти на контакт і сприяти у вирішенні ваших проблем, тому покладайтеся лише на себе.

ДІВИ

Ви отримаєте пропозицію про зміну роботи. Необхідно зважити всі деталі, в тому числі й щодо нинішнього робочого місця, перш ніж прийняти рішення.

ТЕРЕЗИ

Ви будете менш дратівливими, ніж у попередні дні, й це, безсумнівно, допоможе налагодити відносини. Зараз ви зможете знайти спільну мову з ким завгодно.

СКОРПІОНИ

Вас чекають розчарування. Вас все дратуватиме, особливо в середині дня. Також можуть з’явитися комплекси через гострі коментарі знайомих.

СТРІЛЬЦІ

Ви почуватиметеся практично всесильними, тому беріться за будь-яку справу. Фінансова ситуація нарешті стабілізується.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно навчитися не диктувати свої правила. Не виключено, що доведеться враховувати інтереси інших, забуваючи про себе.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає день спокою. Без жодних неприємностей, але й радісного вибуху емоцій.

РИБИ

У вас будуть виключно добрі наміри, головне – не перестарайтеся. У любові посміхнеться удача тим, хто візьме ініціативу у свої руки.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень