На автовокзалі у Рівному спіймали чоловіка, якому автобусом передали наркотики

Ще одного – затримали на пошті

Днями на Рівненщині правоохоронці задокументували два наркозлочини.

Наприкінці жовтня на автовокзалі Рівного працівники відділу протидії кіберзлочинам виявили та вилучили  у чоловіка близько 20 грамів метамфетаміну. «Передачу» рівнянин тільки забрав з автобуса, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

43-річного рівнянина затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Напередодні за фактом зберігання наркотичних речовин із метою збуту слідчі повідомили йому про підозру.

Ще один наркозлочин зафіксували на Сарненщині. 42-річний місцевий житель,  уродженець Харківщини, забрав особливий пакунок зі служби доставлення. Замість кави у пакеті була підозріла кристалічна речовина, схожа на наркотичну. Чоловік пояснив, що замовив психотроп в інтернеті для власного споживання.

За обома фактами тривають розслідування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень