Наприкінці літа деякі знаки Зодіаку зможуть розбагатіти: щасливчиків всього троє!

Ви серед них?

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким обов'язково пощастить у фінансах в кінці серпня.

Близнята

Позитивні та активні Близнята зможуть згорнути гори, домогтися виконання своїх цілей і навіть перевиконати план в роботі та бізнесі. Не зайвими виявляться відмінна пам'ять і творчий запал. Фокусуйтеся тільки на актуальних завданнях.

Терези

Час удачі та успіху у Терезів триває і гроші будуть самі йти в руки. Будьте відкритими та готовими до дій. Постійний рух принесе успіх, посилить інтуїцію і створить сприятливі умови для досягнення потоку. Можна вирушати у відрядження і братися за будь-яку роботу.

Скорпіон

Настає дуже активний період у фінансовому плані у Скорпіонів. Зірки та планети допоможуть цим людям кардинально змінити своє життя. Можна здійснювати дорогі покупки - нерухомість, автомобіль. Можна здійснювати великі обмінні угоди. Ще варто витратити частину коштів на реставрацію та ремонт старих речей.

Джерело: SlovoFraza.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень