«Не бійся, я поруч»: Лободу раптово підтримав відомий ведучий

Для цього він навіть процитував слова з її пісні

Світлана Лобода, яка знову потрапила у скандал через свій концерт у Харкові, раптово отримала підтримку. Втім, за співачку заступилися не лідери думок та інфлюенсери, а телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, який постійно провокує фанів своїми заявами російською мовою.

— Не бійся, я поруч з тобою. Закрию від куль я собою, у боротьбі темряви й світла мечем буде моя молитва! - процитував Дівєєв-Церковний слова с пісні Лободи.

Також він опублікував фото зі співачкою. У коментарях вже почалися суперечки. Дівєєв-Церковний відповідає на негативні заяви користувачів та намагається відстоювати свою позицію. Коментатори ж не зупиняються й пишуть:

  • Ну захищати всілякий проросійський мотлох для вас є нормальним явищем, не бачу приводів для здивування.
  • Пропоную усіх артистів, які хочуть покаятись за дрейфування в сторону рос. культури на поліграф... Щоб вже точно один раз і назавжди. Відвертий? Ок. Велком. Просто знаю багатьох, хто буде щасливий, коли через декілька років після перемоги з'явиться наратив, що «не усі росіяни погані»... А це самообман і чергова війна.
  • А є фотка з Повалій?.

Сама Лобода на неочікуваний допис  Дівєєва-Церковного поки що не відреагувала. На своїй сторінці в Instagram вона закрила коментарі та не робить нових дописів після вибачень через інцидент у Харкові.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень