Непогано влаштувався: донецький «смотрящий», що продавав у в'язниці наркотики, сидітиме довше (ФОТО)

«Бізнес» працював більше року

До суду скерували акт щодо міжрегіональної злочинної організації. Її учасники (всього 10 осіб) налагодили бізнес з продажу наркотиків в одній з установ виконання покарань на Рівненщині.

Все організував у квітні минулого року один із в'язнів - 37-річний уродженець Донеччини.

За останні 20 років він отримав 4 судимості, у тому числі за тяжкі та особливо тяжкі умисні злочини, що має статус так званого «смотрящого».

Група розповсюджувала на території закладу заборонені речовини. Ще декілька людей за межами установи відповідали за постачання наркотиків та «психотропів».

Виконуючи єдиний план, учасники організації налагодили за ґратами незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин. Заборонені речовини потрапляли в колонію з Волині, Київщини та Донеччини, через поштовий сервіс або шляхом безпосереднього перекидання їх через технічні споруди охорони і безпеки закладу, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Правоохоронці проводили обшуки у камерах одних фігурантів та вдома в інших. Знайшли наркотики, записи, мобільні телефони та банківські картки, які використовували у своїй діяльності члени організації.

Максимальне покарання за статтями, інкримінованими підозрюваним - до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Рівненська обласна прокуратура

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень