Невідомі чоловіки вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині (ФОТО/ВІДЕО)

Один поліцейський загинув, інший отримав поранення

Сьогодні близько 2 години ночі у  Гайсинському районі Вінницької області невідомі розстріляли поліцейських, повідомляють у ГУНП у Вінницькій області.

Відомо, що працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль темного кольору, у якому було двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських.

Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений. 

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Місцеве видання 20 хвилин, пише, що камери спостережння зафіксували імовірних злочиниців на заправці. Один з них був одягнений у зелений камуфляж, а інший — у чорний. Пересували вони на темно-зеленому Suzuki Grand Vitara.

vn.20minut.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень