Ніякого атеросклерозу: продукти, які чистять судини

При цьому не йдеться про дорогу чи про сувору дієту

Атеросклероз - це захворювання, яке завжди пов'язане з відкладеннями холестеринів на стінках судин. Аби уникнути проблем, правила харчування слід змінити вже в 40 років, або ще раніше.

Якщо є зайва вага, у магазині обов'язково кладіть у кошик авокадо. Це обов’язковий елемент тижневого раціону. Він знижує рівень поганого холестерину в крові.

Виведенню холестерину сприяє часник, адже містить аліцин. Речовина запобігає утворенню згустків крові, знижується ризик тромбозу та проблем із серцем.

Рукола покращує метаболізм. Вона допомагає печінці, очищає кров, бо містить фітонутрієнти.

Головна риба для еластичності судин – скумбрія, збагачена Омега-3. Ще вона допомагає підтримувати в нормі артеріальний тиск.

Не варто забувати і про цитруси. Вони містять поліфеноли, які допомагають підтримувати тонус судин.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень