Остерігайтеся цих підлих створінь: Три знаки Зодіаку, здатні запросто встромити ніж у спину

Такі почуття як вірність чи дружба для них нічого не значать

Деякі знаки Зодіаку від народження мають схильність до зрад та підстав – заради власних амбіцій вони готові пожертвувати навіть найближчими людьми. У стосунках із ними завжди варто бути напоготові.

РИБИ

Риби завжди шукають «тепле містечко», де можна влаштувати життя за чужий рахунок. І заради цього вони здатні зрадити інтереси не тільки близьких людей, а й поступитися своїми принципами. Представники цього знаку вміють давити на жалість та використовувати це в корисливих цілях.

ДІВИ

Педантичні Діви прораховують кожен свій крок та не робитимуть щось без власної вигоди. Якщо представники цього знаку бачитимуть перед собою чудові можливості, для досягнення яких треба буде підставити колегу, зрадити друзів чи коханих – вони точно це зроблять без зайвих мук совісті.

БЛИЗНЯТА

Цей знак Зодіаку дійсно має два обличчя та активно користується природними здібностями до «перевтілення». Вони можуть грати різні ролі, щоб втертися в довіру до інших людей та отримати від них бажане. А потім – швидко викреслити із життя того, хто більше не буде їм потрібен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень