Підказка долі – Левам, жодної думки про роботу – Скорпіонам: гороскоп на 25 лютого

А Козороги мають тримати свої гроші при собі

ОВНИ

Вас чекає непростий день, небезпекою якого буде ваша впертість і відсутність розсудливості. Однак, ви можете зробити його легшим.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться подолати сумніви й усвідомити своє призначення. Творчий порив, який виникне цього дня, може докорінно змінити ваше життя й піднести на нові висоти.

БЛИЗНЯТА

Є ризик конфліктів, тому вам, певно, краще побути вдома, щоб зіпсувати з кимось стосунки. Але й вдома не варто сваритися.

РАКИ

Проблеми можуть виникнути через небажання прислухатися до думки рідних. Свою правоту доводьте, але робіть це м’яко.

ЛЕВИ

Використайте цей час для навчання та пошуків нових методів самореалізації. Зараз доля може вам підказати правильний напрямок для цього.

ДІВИ

Не треба весь день будувати плани та мріяти про майбутні успіхи, адже за цим ви можете впустити те важливе, що відбудеться сьогодні.

ТЕРЕЗИ

Можливі образи, однак постарайтеся не жаліти себе, а зробіть правильні висновки. У вашому оточенні чимало токсичних людей, які гальмують ваш розвиток.

СКОРПІОНИ

Направте свою енергію на домашні справи, навіть якщо є невирішені робочі питання. Однаково вам не вдасть зараз владнати професійні справи, а день собі зіпсувати можете.

СТРІЛЬЦІ

Хтось спробує нав’язати вам своє бачення, однак не піддавайтеся, хоч вам і здадуться ті слова правильними. Залишайтеся вірними собі та своїм ідеалам.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно бути дуже обережними з грошима. Зараз не можна давати великі суми у борг. Нікому.

ВОДОЛІЇ

Не варто ухвалювати рішення цього дня – краще трохи перечекати й ще раз добре все обдумати, адже виправити щось буде дуже складно.

РИБИ

Віддайте перевагу домашньому відпочинку, щоб не дозволити заздрісникам активізувати свої дії проти вас. Цього дня ваші захисні енергетичні бар’єри будуть ослаблені, тому краще поберегтися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень