Пункти тестування НМТ на Рівненщині працюватимуть у 10 населених пунктах 

В області для участі зареєструвалися майже 11 тисяч осіб 

На Рівненщині працюватимуть 28 тимчасових екзаменаційних центрів Національного мультипредметного тесту. Вони будуть розміщені в 10 населених пунктах. Максимальна потужність посадочних місць в один день – 1 072. 

В області для участі у тестуванні зареєструвалися  10 959 осіб.

Наразі фахівцями вже здійснено процедури розподілу учасників за основними сесіями, містами та тимчасовими екзаменаційними центрами. Нагадаю, тестування проходитиме під час основних і додаткових сесій: основна триватиме у період з 14 травня по 25 червня, а додаткова - з 11 до 19 липня, - каже заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін.

Запрошення для участі в основній сесії НМТ від Українського центру оцінювання якості освіти учасники отримають у персональних кабінетах до 8 травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень