Раз натерли – і 2 місяці чистота: секрет господинь, які рідко миють вікна

Використовують перевірений метод

Ніхто не любить мити вікна. А найбільша неприємність – це, коли помив скло, а потім пішов дощ. Тоді на вікнах осідає нова порція бруду.

Досвідчені господині поділилися секретом про те, яким засобом можна натерти вікна після миття і забути про них на кілька місяців, вікна блищатимуть, навіть дощ їм не страшний.

Як продовжити чистоту вікон

Після того, як помиєте вікна, треба нанести на скло захисний шар спеціального розчину, який залишатиме ваші вікна чистими завжди, не зважаючи на погоду.

Для цього вам знадобиться пів склянки води, 1 столова ложка кондиціонера для волосся й 1 ложка гліцерину. Змішайте ці інгредієнти.

Спочатку треба вимити вікно звичайним способом, а після того нанести на скло засіб, який ви зробили.

Краще наносити з розпилювача, щоб рівномірно розподілити по всій поверхні. Відполіруйте скло й кілька місяців не думайте про миття. Вікна сяятимуть чистотою довго.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень