Шкода для здоров'я буде мінімальною: як правильно їсти чипси

Люди обмежують себе у споживанні цього снеку через небезпеку

Люди остерігаються чипсів, адже вони містять багато жирів, солі, ароматизаторів, барвників та інших добавок. Ними справді не варто захоплюватися.

Але є спосіб, який мінімізує шкідливий вплив чипсів на здоров'я.

Оптимально обирати найбільш натуральний варіант - тобто класичні чипси з сіллю.

Через пів години після того, як ви перекусили чипсами, випийте води, чаю або соку без цукру, щоб рідина допомогла позбутися зайвої солі в організмі.


Спробуйте не з'їсти всю пачку одразу.

Візьміть до уваги правило двох тижнів: якщо вам хочеться чипсів, спробуйте купляти їх раз на два тижні. І згодом, така любов до чипсів зійде нанівець.

Якщо цього так і не сталося, можете купити собі маленьку пачку. Після того, як  з'їсте, потерпіть до наступної пачки ще понад два тижні.

Зрештою, ви завжди можете спробувати замінити шкідливі картопляні чипси на здорові снеки з гарбуза, моркви, морської капусти, буряків тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень