Шмигаль зізнався, чи матиме Україна гроші на фінансування пенсій та соціальних виплат

Адже весь бюджет йде на підтримку оборони країни 

Уже третій рік Україна живе в умовах, коли всі гроші з бюджету йдуть на покриття потреб збройних сил та їх забезпечення. При цьому фіксування пенсій, соціальних виплат, зарплат бюджетним працівникам фінансується тільки коштом допомоги міжнародних партнерів. Через затримки з надходженням цієї підтримки чимало людей остерігалися, чи не виникне проблем з фінансуванням пенсій та соціальних виплат. 

Ми впевнені, що цього року - і, чесно кажучи, впевнені вже й у наступному році - ми точно профінансуємо всі соціальні платежі. Все, що держава має виконати, ми будемо виконувати вчасно й у повному обсязі, - каже прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

Від початку року Україна вже отримала близько 12 млрд доларів зовнішнього фінансування для покриття дефіциту нашого бюджету. Крім того, днями Україна отримала  1,5 млрд євро від ЄС в межах нового інструменту Ukraine Facility. Також в рамках пакета допомоги від США отримаємо майже 8 млрд доларів бюджетної підтримки.

Ці кошти допомагають Україні фінансувати медичні послуги, зарплати лікарів і вчителів, соціальні програми, - каже Шмигаль. 

Джерело: Укрінформ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень