Студенти НУВГП втратили ще одного викладача з Рівного (ФОТО)

Він дав знання тисячам

20 березня помер викладач Національного університету водного господарства та природокористування, кандидат технічних наук Анатолій Веремчук. Свого часу він був доцентом кафедри гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин.

Про втрату для університету повідомили колеги померлого. Зокрема, у фейсбуці опублікували такий допис:

Анатолій Веремчук народився 30 березня 1953 року в смт. Рокитне Рівненської області. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства в 1975 році з відзнакою, інженер-будівельник за спеціальністю «Гідротехнічне будівництво річкових споруд і гідроелектростанцій»; аспірантуру на кафедрі використання водної енергії та гідравлічних машин УІІВГ.

1975-1999 рр. – асистент кафедри використання водної енергії та гідравлічних машин УІІВГ,

1999-2000 рр. – старший викладач кафедри ВВЕ та ГМ.

В 1999 р. захистив кандидатську дисертацію за темою “Обґрунтування параметрів водоповітряних резервуарів для напірних трубопроводів” за спеціальністю 05.20.05 – гідротехнічні меліорації.

2000 р. – доцент кафедри ВВЕ і ГМ.

2008-2011 рр. – заступник декана ФГТБ та ГЕ з наукової роботи, заступник завідувача кафедри ГЕ та ГМ з методичної роботи.

2003-2004 рр. – виконував обов’язки відповідального секретаря приймальної комісії Національного університету водного господарства та природокористування.

Анатолій Іванович присвятив себе освіті, завдяки людським якостям, професійному досвіду та знанням користувався великою повагою серед студентів та колег по роботі. Він був мудрим фахівцем, який служив людям та суспільству.
У нашій пам'яті Анатолій Іванович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Анатолій Веремчук

Висловлюємо щире співчуття колегам, рідним та близьким Анатолія Веремчука.

Нагадаємо, нещодавно померла ще одна викладачка НУВГП. Про це ми писали тут:

«Була порадником і людиною, що завжди допоможе»: У Рівному померла викладачка НУВГП

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень