Суперник у коханні – Близнятам, неочікувані гроші – Рибам: гороскоп на 13 квітня

А когось захоплять емоції

ОВНИ

Ви можете відчути себе чужими серед своїх через повне нерозуміння. Однак, не поспішайте викреслювати людей зі свого оточення, адже причиною можете виявитися ви.

ТЕЛЬЦІ

Зорі рекомендують рішуче братися за всі справи, не сумніваючись у собі. Не виключені ревнощі або сварка через гроші. Постарайтеся не зациклюватися на образах, адже мине зовсім небагато часу й усе владнається.

БЛИЗНЯТА

Особисте життя може відійти на другий план, а почуття охолонуть. Причиною цього є часті сварки, зайнятість на роботі, а, можливо, поява суперника.

РАКИ

Зараз бажано не втручатися у хід подій і тоді більша частина проблем зникне сама. У любовних справах передбачається несподівана приємна подія.

ЛЕВИ

Ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить вас змінити свої плани. Постарайтеся відреагувати на це спокійно.

ДІВИ

Забудьте про аналіз і дозвольте почуттям заволодіти вами. Ви не пошкодуєте!

ТЕРЕЗИ

Ваші емоції будуть переважати над розумом, а це може призвести до конфліктів. Особливо обережними будьте, ухвалюючи рішення особистого характеру.

СКОРПІОНИ

Положення планет може призвести до легковажності та надмірного захоплення партнером. Намагайтеся дивитися на усе реально.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете веселими, товариськими та зможете легко піддатися загальному настрою. Однак вам потрібно пам’ятати про власне «я» та вчитися відстоювати свою думку.

КОЗОРОГИ

Нові справи потребуватимуть вашої активності, розширення кола знайомств і встановлення ділових контактів. Крім того, вам доведеться постаратися й для досягнення гармонії у домі.

ВОДОЛІЇ

Проаналізувавши події цього дня, ви зможете володіти ситуацією ще довгий час. Тому, будьте уважними.

РИБИ

Цей день підходить для відновлення втраченої гармонії. Також буде шанс налагодити контакти з потрібними людьми та отримати несподіваний прибуток.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень