ТОП кращих напоїв для серця і судин

 Попри скептичні погляди лікарів, що фітотерапія не завжди зарадить

Глід

І це не настоянка на спирту. Чай з глоду допомагає зміцнити серцевий м'яз, покращити та прискорити кровотік та зняти симптоми запаморочення. Ефективно запобігає тахікардії та аритмії. Це чудова профілактика атеросклерозу, чай виводить з організму надлишки холестерину та запобігти появі бляшок у судинах. Глід заспокоює нервову систему, стимулює імунітет та допомагає усунути симптоми гастриту, діареї та метеоризму. Пити такий серцевий чай потрібно теплим по склянці щодня.

Собача кропива

Собача кропива нормалізує тиск, відновлює нормальний ритм серця. Відвар з цієї трави має відмінний судинорозширювальний і спазмолітичний ефект, що допомагає справлятися з головними болями. Допомагає усунути судоми та набряки. Терапія повинна тривати близько місяця, але вона корисна людям з підвищеним тиском, неврозом, епілепсією та судомами.

Шипшина

Найчастіше шипшину поєднують з глодом. Шипшина допомагає трохи знизити артеріальний тиск, зміцнити судини й підвищити захисні механізми серцевого м'яза. Також плоди цієї рослини допомагають боротися з атеросклерозом, стенокардією та наслідками інфаркту. При тривалому застосуванні такого напою покращується кровообіг, оскільки речовини, що входять до складу рослини, зміцнюють витончені стінки капілярів. Для профілактики такий чай рекомендують приймати впродовж місяця.

Червона конюшина

Конюшина має безліч різновидів, але найкориснішою для серця є саме червона. Особливо корисний чай при проблемах з дихальною системою, туберкульозом і анемією.

Петрушка

Чай з петрушки чудово підійде для зняття спазмів та запалень. Листя петрушки здатне знизити кров'яний тиск, підвищити рівень кислотності та вплинути. Такий чай корисний при хворобах серця, печінки нирок, гастриті та анемії, а також при діабеті та схильності до розвитку онкологічних патологій.

Цикорій

Його й справді використовують як чайний компонент. Трава відмінно бореться з розширеними судинами та підвищеним рівнем холестерину. Речовини у складі цикорію стимулюють вироблення гемоглобіну, а також допомагають нормалізувати серцевий ритм. Відвар із цикорію підійде для лікування атеросклерозу, аритмії, тахікардії, анемії та гіпертонічної хвороби.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень