Три кольори в одязі та інтер'єрі, які залучають успіх та гроші

Кожен колір має свою енергетику

Зелений

Згідно зі східним гороскопом, всі відтінки у спектрі зеленого будуть приносити удачу цього року, адже це колір його господаря — Дракона.

Зелений колір заряджає енергією, потягом до життя та знань. Яскравий і насичений зелений колір в одязі робить вас активнішими та доброзичливішими, виділяє з натовпу.

У приглушеному варіанті, ближче до оливкового, цей колір створює максимально гармонійний інтер'єр, у якому зберігаються мир, порозуміння, позитивний настрій та бадьорість духу.

Золотий

Особливу увагу зверніть на золотий колір в декорі інтер'єру, а також в аксесуарах, які ви носитимете. Золотий сприяє зміцненню благополуччя, підвищує ваші шанси на успіх у справах та піднімає ваш авторитет в очах інших людей.

Золотий колір нерозривно пов'язаний із багатством, процвітанням, мудрістю та високими ідеалами.

На рівні символізму золотий колір викликає асоціації з сонцем, світлом та духовним просвітленням.

Червоний

У феншуй червоний асоціюється з вогнем, зовнішньою експансією, об'єднанням людей та процесів, владою та геніальністю. У Китаї це колір життєвої сили, він вважається найщасливішим кольором.

Червоний робить нас більш розкутими, але водночас із цим і більш агресивними та імпульсивними. Один із його наймодніших відтінків цього року — ніжно-рожевий. Цей колір має більш м'яку енергетику, ніж яскраво-червоний.

Рожевий колір в одязі допомагає налаштуватися на кохання та творення, дає рідкісну можливість поставити себе на місце іншої людини та залишити егоїзм у минулому.

В інтер'єрі цей колір дуже підійде для створення тихого сімейного гніздечка, в якому кожен шанує іншого.

Поповнення в сім'ї або вихід відносин на новий рівень не забаряться, якщо вас оточує рожевий інтер'єр.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень