Три справжні причини, чому люди часто хворіють

На ці причини можна впливати й змінити ситуацію до кращого

Алкоголь

Щоб мати слабке здоров’я, геть не обов’язково перетворюватися на хронічного алкоголіка. Але врахуйте, що навіть келих вина щодня веде до ослаблення організму. Алкоголь пошкоджує клітини та завдає руйнівної шкоди. Причиною хворобливості може бути вживання алкоголю кілька разів на тиждень. Тож краще мати тверезе і здорове життя.

Неякісне харчування

Якщо вам здається, що ви правильно харчуєтеся, але все одно хворієте – проаналізуйте, що саме ви їсте. При смаженні продукти втрачають вітаміни, при варінні кількість вітамінів суттєво зменшується. Консервовані і солені продукти – це теж не про здоров’я. Якщо половину раціону складають такі продукти – варто переглянути своє меню.

При правильному і збалансованому меню ви точно хворітимете рідше.

Стрес і гнітюча атмосфера

Не слід забувати про психосоматичні розлади. Свої емоції потрібно проживати, а образи – промовляти. Якщо такої можливості немає, то хоч би ведіть щоденник або працюйте з психологом.

Також важливо пам'ятати про те, що хронічний стрес – одна з головних причин, яка погіршує здоров'я.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень