«Дірки і квіти»: несподівані тренди у джинсовому одязі-2024 (ФОТО)

Нам казали, що вони - вже не в моді

Дірки

Хоча останнім часом ледь не кожного сезону у ЗМІ з'являються твердження про те, що рвані джинси вийшли з моди, дизайнери з подіумів диктують протилежне.

Так і на показах весни-літа-2024 можна помітити чимало дірчастих моделей джинсових штанів. Серед  них - і з однією начебто випадковою діркою, і з кількома дірками, і з серією дірок, які обрамляють вирізані з джинсової тканини квіти. 

ROKH

Collina Strada

Valentino

Квіти

Окрему увагу привертає цього року денім з квітчастим принтом. Його особливо багато у колекції Ralph Lauren. Це і штани, і спідниці, і жакети, і денімові костюми. 

Вибіленість

Ще один тренд, який, здавалося, відійшов у минуле - це вибіленість на джинсових речах. Однак вона присутня у колекціях: це малопомітні вибілені плями на штанах, великі помітні - на жакетах, і розтягнута градієнтно вибіленість на шортах тощо. 

Christian Dior

Christian Dior

Ralph Lauren

Mugler

Christian Dior

Mugler

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень