Український футболіст грає в росії після кривавої окупації рідного Ізюма

Гроші не пахнуть

36-річний захисник Денис Кулаков – один із небагатьох українських футболістів, який під час повномасштабної кривавої війни у своїй країні продовжує виступати у чемпіонаті росії. На початку вторгнення 2022-го він намагався вчинити по совісті і на певний час припинив контракт із «Уралом». Але потім знову повернувся до рф.

Колишній футболіст «Ворскли», «Шахтаря», «Дніпра», «Металіста» та збірної України міцно облаштувався в росії у 2015 році – вже після окупації Криму та створення рф на Донбасі маріонеткових республік «ЛНР» та «ДНР».

За час виступів за клуб із Єкатеринбургу Кулаков став ключовим гравцем та лідером російської команди. У сезоні-2016/2017 українця визнали найкращим футболістом «Уралу», а з серпня 2017 року Денису довірили капітанську пов'язку.

Кулаков зізнавався місцевим ЗМІ, що йому дуже подобається в Єкатеринбурзі, і він не збирається нікуди йти. На знак подяки за це «Урал» продовжив контракт з на той момент 35-річним захисником до літа 2023-го.

Єдиним неприємним моментом виступів на території рф, за словами дружини футболіста Ганни Кулакової, було розставання захисника із сім'єю та дітьми.

 

Дружину та синів Кулакова не влаштовував суворий клімат Єкатеринбурга, тому вони воліли жити у Києві.

До речі, в Україні Кулакова заснувала свою невелику кейтерингову компанію, у вільний час вона бігає марафони за кордоном, а сини слідом за батьком почали займатися футболом.

Після повномасштабного вторгнення росії стало відомо, що Кулаков залишив «Урал» та територію рф. Президент клубу з Єкатеринбургу Григорій Іванов розповів, що Денис відлетів до родини. Щоправда, остаточно контракт з командою РПЛ не розірвав.

Проте, як виявилось, для Кулакова гроші не пахнуть. У вересні 2022-го з'явилася інформація, що захисник повертається до рфі вже внесений до заявки клубу з Єкатеринбургу на наступний сезон. І це після того, як російські війська зруйнували його рідний Ізюм у Харківській області, а за час окупації було замучено та вбито понад 1000 мешканців міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень