Важливе не тільки ім'я: як на долю вливає день тижня, в який ви народилися?

День тижня визначає тип особистості, звички, схильність до професії та навіть негативні риси характеру людини

Як дні тижня впливають на долю? 

 

Понеділок

Народжені першого дня тижня — люди з сильним і часто непоступливим характером. Досить категоричні. У любовних стосунках надають значення душевної близькості. Зрад ніколи не прощають.

Вівторок

Народжені у вівторок відрізняються завзятістю, а іноді навіть агресивністю, якщо йдеться про критичні ситуації. Сильний характер дозволяє бути лідерами будь-яких компаній. Але водночас вони залишаються відкритими й доброзичливими. Мають чудове почуття гумору.

Середа

Люди, народжені в середу, мають непростий характер. З ними важко ужитися, проте можливо, якщо вивчити їхні звички. Наприклад, коли вони замикаються у собі, їх краще не турбувати. При цьому вони нагороджені вродженою підприємливістю і часто досягають успіхів у фінансовій сфері.

Четвер

Люди, народжені у четвер, справжні оптимісти. Вони йдуть по життю легко та невимушено. Чудові організатори, які нерідко стають політиками та великими керівниками.

П’ятниця

Народжені в п’ятницю чутливі та вразливі люди. Вони важко переносять грубість і нетактовність на свою адресу. У стосунках дуже вірні. Добиваються великого успіху у творчих професіях, люблять та цінують мистецтво.

Субота

Люди, які народилися у суботу, мають аналітичний розум. Завдяки чіткому плануванню та дотриманню виробленої стратегії, завжди досягають поставленої мети. Вміють співчувати та підтримувати.

Неділя

Люди, які народилися в неділю, прекрасні та вірні друзі. Вони можуть здаватися легковажними, проте це зовсім не так. Річ у тому, що для недільних людей набагато важливішим є духовний розвиток, ніж матеріальна сторона.

Джерело: Телеграф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень