Військовозобов'язаних з інвалідністю змусять пройти перевірку: кого це НЕ торкнеться?

Новий медичний огляд доведеться пройти після 24 лютого

Норми нового законопроєкту про мобілізацію, який уряд запропонував ухвалити Верховній Раді, торкнуться осіб, які мають інвалідність. Про це йдеться у проєкті закону №10449. 

Так, у разі ухвалення документа, всім громадянам з інвалідністю другої та третьої груп, що отримали відповідний статус після 24 лютого 2022 року, доведеться пройти новий медичний огляд.

Виняток зроблять для тих, хто має очевидну інвалідність - якщо відсутня кінцівка внаслідок її ампутації, а також для тих, хто отримав інвалідність під час захисту Вітчизни.

Також у положеннях законопроєкту визначена необхідність повторного медичного обстеження громадян України, яких визнали обмежено придатними до військової служби до набрання чинності закону.

Вам може бути цікаво:

Від повісток тепер не втекти: в одній із західних областей України впровадили новацію

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень