Впливає на характер і долю: Птах-покровитель розкаже про вашу унікальність!

Характеристика за кожним місяцем

Січень - сова

Січневі люди стримані, тактовні та мають аналітичне мислення. Вони звикли дотримуватись своїх власних правил і прагнути до досягнення бажаних результатів.

Лютий - папуга

У лютневих людей - творчий склад розуму, який відрізняє їх від інших. Вони мають сильну енергію і здатність знаходити натхнення навіть у звичайних і повсякденних речах.

Березень - малинівка

Люди, народжені в березні, мають сильну волю, наполегливість і вміння переконувати. Вони дуже вимогливі до себе та інших. 

Квітень - канарка

Ці люди відрізняються оптимізмом та прекрасним почуттям гумору. Вони легко знаходять спільну мову з людьми, вміють відчувати їхню енергію та рідко помиляються у виборі друзів та супутників життя.

Травень - соловей

Люди-солов'ї впевнені в собі, вміють привертати удачу та успіх. Люди-солов'ї вміють насолоджуватися життям і легко приймають як прихильність долі, так і тимчасові труднощі. 

Червень - голуб

Люди, що народилися в першому місяці літа, мають лідерські якості та вміють брати на себе відповідальність. Завжди досягають поставлених цілей. 

Липень - орел

Люди, народжені у липні, впевнені, чесні та надійні. Вони проявляють себе як прекрасні друзі та віддані члени сім'ї, готові нести відповідальність і надавати підтримку.

Серпень - зимородок

В останні місяці літа народжуються відважні та добрі. Вони безкорисливо підтримують та допомагають іншим в біді. 

Вересень - яструб

На початку осені з'являються скромні, але сильні духом люди. Їм властива відповідальність, вміння справлятися з труднощами.

Жовтень - лебідь

Люди, народжені у жовтні, не терплять обману та покладаються на факти. Вони роботящі, але завжди вміють знаходити баланс.

Листопад - півень

Люди, народжені у листопаді, стають відданими друзями та створюють міцні сім'ї. Вони справедливі та працелюбні. 

Грудень - ворон

На початку зими з'являються сильні особи, які люблять усамітнення. Та попри це, люди-ворони мають розвинений інтелект, здатні підтримати будь-яку розмову і займати високі позиції.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень