Як нашарувати парфум, щоб створити свій неповторний аромат

Як створити власний фірмовий аромат

Що таке парфумерне нашаровування?

Простіше кажучи, нашарування ароматів — це поєднання двох ароматів для створення нового, індивідуального запаху або нашарування інших продуктів для тіла з ароматом для збільшення тривалості дії.

В останньому випадку перед нанесенням парфуму використовують засоби для тіла з тим самим ароматом, що і парфуми, або засоби зі схожими нотами.

Ви могли помітити, що багато парфумерних брендів випускають подарункові набори, в які входить лосьйон або гель для тіла. Це робиться для того, щоб стимулювати нашарування ароматів.

Концепція зародилася на Близькому Сході, де любителі ароматів нашаровують до 7 різних запахів одночасно у казково-декадентському стилі.

 

Які переваги?

Існує безліч причин, через які ви можете захотіти почати змішувати аромати. Найпоширеніша з них — створити щось свіже та нове, якщо ви любите експериментувати з різними ароматами.

Ви також можете зробити так, щоб ваш аромат тримався довше протягом дня, використовуючи лосьйони з одним і тим же запахом або поєднуючи сильніші та легкі парфуми.

 

Як нашарувати духи

Шаруваті аромати — це не просто напилення одного парфуму на інший. Почніть із базового шару — ароматичного засобу для тіла, щоб посилити наступні шари.

Підготуйте шкіру за допомогою зволожуючого лосьйону для тіла, щоб вона була добре зволожена та закріпила ваш аромат.

Якщо ви наносите кілька шарів духів, спочатку розпорошіть найсильніший, а потім додайте легший аромат, щоб не перебити тонші ноти.

Додайте ароматичні акценти на тильну сторону колін, внутрішню складку ліктя, шарф чи кінчики волосся.

Які аромати добре поєднуються?

  • Цитрусовий + квітковий;
  • Амбра + ліс;
  • Троянда + ліс;
  • Троянда + жасмин;
  • Бергамот + грейпфрут.

Хорошою відправною точкою є поєднання парфумів із загальною нотою, навіть якщо вони належать до різних сімейств. 

Ще один варіант — використовувати аромат із однією нотою, щоб посилити ноти вашого основного парфуму. Наприклад, якщо ви хочете підкреслити ноту троянди у своєму парфумі, накладіть під нього аромат із однією нотою троянди.

З іншого боку, якщо ви бажаєте, щоб ваші цитрусові/акватичні аромати трималися довше, ви можете доповнити їх деревними, земляними ароматами.

Не всі поєднання працюватимуть разом. Певні ноти ароматів добре поєднуються один з одним, в той час як деякі можуть посилювати або перешкоджати різним елементам парфуму.

Крім того, наші носи унікальні, тому те, що підходить одній людині, може не сподобатися іншій.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: парфуми
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень