Як працює електрошокер-паралізатор

Їх вважають відносно безпечним засобом самозахисту

Сучасні електрошокери – це популярний засіб самозахисту, який дозволяє знерухомити нападника без серйозних фізичних пошкоджень. Одним із різновидів цих девайсів є паралізатори, принцип дії яких засновується на використанні високовольтного електричного розряду. 

Будова та принцип роботи електрошокера 

Якщо ви шукаєте, де купити електрошокер, зверніть увагу на асортимент інтернет-магазину ONE-CLICK. Тут представлені моделі в різних цінових категоріях, тому кожен може обрати оптимальний за вартістю та характеристиками варіант.

Але перш ніж оформлювати замовлення, варто дізнатися більше про те, з чого складається пристрій. До основних елементів електрошокера належать: 

  • джерело високої напруги;
  • електроди для подачі електричного розряду; 
  • корпус;
  • система управління.

При активації пристрою джерело генерує розряд, який через електроди подається на нападника. Цей розряд викликає сильний біль та мимовільне скорочення м’язів. Варто зазначити, що електрошокер не завдає серйозних травм, а лише робить зловмисника нерухомим. 

Який вплив здійснює шокер та скільки він триває 

Електричний струм подразнює нервові закінчення, що призводить до сильних больових відчуттів. Він впливає на центральну нервову систему, тому може викликати тимчасовий параліч кінцівок та втрату спроможності чинити опір. 

Нападник також відчуває запаморочення, нудоту й сплутаність свідомості. Ці ефекти тривають близько 5-15 хвилин, однак у деяких випадках можуть продовжуватися до години залежно від потужності електрошокера та тривалості впливу. Як правило, цього часу вистачає для того, щоби викликати й дочекатися наряду поліції або покинути місце події, якщо ви відчуваєте небезпеку.

Не дивлячись на високу напругу, електрошокери вважаються відносно безпечним засобом самозахисту. Однак варто дотримуватися певних правил, зокрема не використовувати пристрій у натовпі, щоби не завдати шкоди іншим людям. Пам’ятайте, що застосування шокера виправдане лише за крайньої необхідності, коли ситуацію неможливо вирішити мирним шляхом.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень