Як вибрати кращий подарунок на день народження

Аби іменинник мав радісні емоції

Традиція приносити подарунки на день народження людини тягнеться зі стародавніх часів. Хтось упевнений, що вона має релігійне коріння, адже коли маленький Ісус з’явився на світ, мудрі волхви поклали біля його ясел золото, ладан і смирну як подання. Хтось згадує веселі гуляння єгиптян, римлян та греків, коли серед знаті народжувався довгоочікуваний наступник. З часом ідея поширювалася, з’являлися нові елементи святкування, додаткові сенси, змінювалися значення та розміри подарунків. Але єдина річ залишається незмінною й донині — це радісні емоції іменинника. І найкращим їх постачальником заслужено вважається сервіс подарунків та подарункових сертифікатів подарунки

Що подарувати на день народження?

В асортименті магазину подарунків bodo представлено понад 1500 оригінальних і захопливих вражень, які допоможуть вам влаштувати незабутній подарунок на день народження для коханих, родичів або друзів. Ми взяли на себе ініціативу та відібрали 10 варіантів презенту, які найчастіше дарують в bodo:

  • Ароматичний масаж для розслаблення;
  • Тест-драйв суперкара Lamborghini;
  • Вечеря на даху в куполі;
  • Урок гончарства з випалом;
  • Віртуальний політ на авіатренажері Boeing-737;
  • Пневматичний тир;
  • Прогулянка на конях;
  • Гра на ударній установці;
  • VR-квест;
  • Індивідуальне пошиття спідньої білизни.

Для зручності вибору всі послуги розбиті за категоріями: SPA та масажі, водні та екстремальні розваги, ресторани, художні та музичні майстер-класи, дегустації, романтика, фотосесії, стрільба, гастроуроки та вікенди.

Зберіть до 5 пригод різних напрямів в одній стильній коробочці та гайда дивувати! bodo гарантує щирий захват і вдячність отримувача незалежно від його віку, вподобань і захоплень.

Чому варто придбати подарунок на день народження в bodo

Компанія надає значну увагу якості сервісу. Саме тому працівники ретельно перевіряють усіх партнерів і локації, щоб вони відповідали високим стандартам і максимально задовольняли потреби клієнтів. Щоб переконатися в цьому, вам достатньо перейти на будь-яку сторінку з послугою: тут ви можете переглянути реальні фото локації, відеоогляди проведення та відгуки від людей, які вже відвідали послугу.

Інтернет-магазин пропонує два формати сертифіката: фізичний та електронний. У першому випадку ви отримаєте стильну коробку з конфеті та атласними стрічками. А в другому — запрошення на пригоду через e-mail або SMS. Такий варіант чудово підійде, якщо друг чи рідний перебуває далеко від вас і ви не можете привітати особисто.

подарунки

А тривалий термін дії подарункової картки у дев’ять місяців дає змогу імениннику використати його в зручний для нього день і час.

Почніть знайомство з bodo просто зараз і вибирайте дивовижний подарунковий сертифікат на їхньому сайті.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень