Зі шлейфом розкошів: три вишуканих аромати 

Варті уваги, якщо хочете змінити звичні парфуми 

Narciso Rouge від Narciso Rodriguez

Вишуканий і легкий аромат. Його створили ще у 2018, але й зараз він має дуже сучасне звучання. 

Піраміда розкривається благородством болгарської троянди й ніжністю ірису, серце аромату наповнене легкістю апельсинового кольору. Багатогранний, розкішний шлейф білого кедра, грайливі боби тонка, та яскравий  сандал. Цей аромат здатен підняти настрій.

Angel's Share від Kilian

Дуже цікавий запах, він підійде і чоловікам і жінкам та має дуже смачний шлейф. Парфуми мають аромат  коньяку, шоколаду і трішки дерев'яні  відтінки. Його справді не можливо забути. Такий парфум легко сп'янить оточення і зробить із вас розкішну леді, яку неможливо забути. Парфум був створений у 2020 років, і він підійде тим, хто не боїться кардинальних змін. 

Rouge Malachite від Armani Prive

Цей аромат теж можна зарахувати до запахів унісекс. Попри те, що його створили у 2016 році, він актуальний й зараз. Його вважають відьомським через незвичне поєднання ладану, моху, солі та перцю. Аромат має потужний шлейф, і таку ж енергетику. 

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень