Зимовий салат по-новому, який побив усі рекорди: Треба лише 4 інгредієнти і 10 хвилини

Виходить дуже ситно

Рецептів салатів багато не буває. Тож пропонуємо вам взяти на замітку ще один. Це дуже смачний та пікантний салат із печінкою. Всі інгредієнти доступні та бюджетні, але за смаком салат вас здивує!

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Майонез – 1-2 ст.л.

Готуємо печінку і цибулю одночасно. Нам потрібно відварити печінку. Для цього доводимо воду в каструлю до кипіння, солимо та додаємо курячу печінку. Після закипання води варимо її 7 хвилин на середньому вогні.

Беремо цибулю та нарізаємо її пір”ям. Для цього нарізаємо її на дві частинки, і потім починаємо навскоси різати на рівні частини. Далі обсмажуємо нарізану цибулю до появи золотистого кольору. Додаємо сіль. Також можна додати трішки цукру, щоб цибуля краще карамелізувалася.

Поки все готується – наріжемо мариновані огірки на невеличкі смужки. Далі нам потрібно прибрати зайву вологу, щоб салат не став мокрим. Для цього накриваємо огірки паперовим рушником і таким чином позбавляємося зайвої рідини.

Підсмажену цибулю також викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Відварену курячу печінку нарізаємо на смужки і кладемо в миску.

Додаємо нарізані мариновані огірки, обсмажену цибульку і моркву по-корейськи. Салат солимо, перчимо та заправляємо майонезом.

Смачного!  

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень