7 ознак людини, якій можна довіряти

На неї можна покластися

Постійність у словах і діях

Людина, гідна довіри, поводиться стабільно в різних ситуаціях, використовуючи схожий стиль спілкування. Вона здатна контролювати себе, постійна у своїй поведінці і робить те, що говорить (навіть якщо їй не дуже хочеться).

Гідні довіри люди не носять масок і не прикидаються, щоб справити враження. Вони не змінюють тему розмови тільки тому, що вони вже отримали потрібну їм інформацію або тому, що їм так захотілося.

Скромність і здатність співпереживати

Ці риси характеру кажуть про те, що людина думає про навколишніх і не вважає себе кращою або важливішою за когось іншого. Тож така людина не буде йти по головах або набридати, щоб тільки отримати бажане.

Повага до кордонів інших людей та їхніх життєвих принципів

Гідна довіри людина не прагне нав’язати комусь свою думку, адже вона не відчуває потреби контролювати людей. Вона розуміє, що означає слово «ні».

Спокій. У її присутності ви теж почуваєтеся спокійно

Людина, яка звикла прикидатися кимось, і переслідує приховані мотиви, буде помітно нервувати. Зокрема, це буде проявлятися в мові її тіла.

Якщо людина спокійна, це говорить про те, що їй нема чого приховувати. Вона чесна у своїх словах і відкрита. Швидше за все, ви теж будете почуватися спокійно в присутності такої людини. Все тому, що ви не будете помічати ознак занепокоєння і несвідомо поводитися так само.

Не витрачання даремно часу навколишніх

Гідна довіри людей зробить все для того, щоб не запізнитися на зустріч. Вона не буде скасовувати її в останню хвилину. Вона прекрасно знає, що це завдає незручностей іншим.

Крім того, скасувати зустріч – значить не стримати обіцянки, яку вона дала.

Вміння бути вдячною

Така людина здатна визнати, що вона не може зробити сама. Вона віддає належне роботі в команді. Здатна бути вдячно і визнавати заслуги інших. Вона не прагне приписати собі всі лаври.

Відкрите висловлювання всього, навіть неприємних для неї фактів

Гідна довіри людина надає величезне значення правді і чесним відносинам. Вона не буде брехати, щось недоговорювати або фальсифікувати дані, з якими працює.

Коли необхідно, вона може оприлюднити інформацію, навіть якщо вона поставить під удар свою репутацію або спровокує конфлікт. Гідна довіри людина вірить, що подібного роду конфлікти завжди можна вирішити. Головне – вміти зрозуміти опонента і налагодити з ним спілкування.

Джерело: novosti24.kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень