5 речей, які розумні люди не виставляють у соцмережах

Адже це може бути небезпечно чи зіпсує репутацію

Особиста інформація

Домашню адресу, номер телефону чи особисту електронну адресу обачні розумні люди не виставляють у соцмережах. Бо це може призвести до крадіжки або інших серйозних проблем.

Фінансова інформація

Інформацію про зарплату та про банківський рахунок розумні люди теж не роблять надбанням соцмереж. Адже невідомо, хто може це побачити і що може зробити з цією інформацією. Завжди краще не виставляти напоказ багатство на публічних платформах.

Скарги про роботу або колег 

У всіх нас бувають дні, коли на роботі все йде не так, або колега діє на нерви. Але замість того, щоб на це скаржитися, краще подякуйте за виклик та зробіть висновки. Це буде більш професійно.

Постійна самореклама

Чудово ділитися своїми досягненнями та прогресом у соцмережах, але якщо робити це занадто часто, то це може виглядати як хвастощі.

Образливий вміст

Розумні люди завжди звертають увагу на те, що вони публікують та переконуються, що воно не є образливим. Це включає жарти, меми будь-який вміст, який потенційно може когось образити.

Також це стосується коментарів. Нормально з кимось не погоджуватися, але завжди робіть це з повагою. 

За матеріалами РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: соцмережі
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень