Пташка потрапила у ДТП. Машини вона більше не має (ФОТО)

Про автопригоду парамедикині повідомила у соцмережах 

ФОТО зі сторінки Катерини, до ДТП

Відома українська парамедикиня, яка пройшла «Азовсталь» та російський полон - напередодні потрапила у ДТП. Катерина Поліщук відома позивним Пташка повідомила про інцидент на своїй сторінці у Facebook.

Катерина пише, що має забої руки, ребер, коліна та невеликий струс. Механічні ушкодження отримала й автівка дівчини. 

Мене знесли з дороги, бо вирішили повернути наліво, не переконавшись, що я не їду назустріч. Попереду нього було ще одне авто впритул, тому його я теж побачити не могла.


Що ж, машини в мене тепер нема, мене врятували подушки, але я не засмучена. Ні з ким не сварилась, водій попався адекватний, хоч коли я вже поїхала хтось з його друзів розказував всім, що «його Пташка знесла з дороги». Тому я спокійно перевірила всіх на травми, себе перемотала вже вдома, всіх заспокоїла, мило поспілкувалась з надзвичайно приємними поліцейськими, написала пояснення і заяву (в мене все було чудово з документами, та й я була постраждалою стороною в ДТП) і поїхала працювати далі.
Бо робота сама не зробиться, а неадекватів на дорозі і без мене вистачає. 


Тож мої висновки: навіть якщо ви обережні - не факт що назустріч їде уважний і відповідальний водій. Тому єдиний ваш захист: справні подушки безпеки, гальма, уважність, швидкість руху в межах правил, пристебнутий ремінь безпеки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень