Рання сивина: ви будете здивовані, чому це добрий знак 

Не варто нарікати, що це ознака старості 

Дарма жалітися на сиве волосся. Рання сивина це ознака відмінного метаболізму і хорошого здоров'я. На колір волосся впливає меланін, а для його секреції потрібні найважливіші антиоксиданти  — глутатіони.
 
Саме глутатіони захищають від найнебезпечніших хвороб: 

  • раку
  • хвороби Альцгеймера
  • серцево-судинних хвороб

З віком концентрація антиоксидантів знижуються. «Розумний» організм не витрачає запас рятівних речовин на надання кольору волоссю, а зберігає  цінні речовини  для захисту від хвороб.

Люди, у яких досить рано з'явилося сиве волосся, міцніші і витриваліші. І мають більше шансів на довге життя, — ось якого висновку дійшли вчені, обстеживши 5 тисяч людей віком від 30 до 60 років.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: ukr.media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень