7 ідей манікюру для підняття настрою (ФОТО)

Дизайн нігтів, що допомагає позбутися апатії і зневіри

Фото з elle.ua

Нестандартний омбре

Зазвичай, градієнтний манікюр передбачає розтягування кольору від основи до кінчика нігтя або навпаки. А в цьому нестандартному омбре нам пропонують розтягнути рожевий і жовтий кольори від одного краю нігтя до другого або по діагоналі. 

Пелюстковий френч

Французький манікюр, який нагадує пелюстки тюльпанів, що обрамляють кінчик нігтя, підніме настрій і викличе захват навколишніх. Особливо якщо його виконати у ніжних весняних кольорах. 

Зірки

Зірки, що нагадують голлівудські, у пастельних тонах і настрій підніматимуть, і доречними будуть навіть у діловому гардеробі. Особливо ж гарно виглядатимуть у поєднанні з білою сорочкою чи блузою.

Ягідний

Цього року популярний об'ємний манікюр. Тож спробуйте його застосувати до традиційних літніх зображень у дизайні нігтів: полуничок, вишеньок. Хіба, не хочеться від них усміхнутися?

З морозивом

Ще один 3D-дизайн - морозиво на нігтях. Вафельні стаканчики зробіть плоскими, а їхнє наповнення - об'ємним. Гарантовано, що в результаті всі звертатимуть увагу на ваші нігтики.

З жучками

Об'ємними можна зробити і жучки-сонечка. Глянеш на такі -  і відразу асоціація з літом і сонцем. 

З різними малюнками

І найбільш позитивний, на наш погляд, дизайн - це різні малюнки на пальцях. Це можуть бути очі від пристріту, змії, сердечка, квіти, шахова дошка у яскравих кольорах, зебровий принт, кольорові крапки, вишеньки, перчики - все, що здатне підняти вам настрій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень