8 звичок, які додають нам щастя

Тож віддавайте їм перевагу в житті

Цінування близьких і друзів

Щастя - не в грошах, славі чи наполегливій праці. Радість люди відчувають від позитивних стосунків, дарування та отримання любові і турботи. Тому намагайтеся більше часу проводити з рідними і друзями. 

Вдячність

Ставте собі питання: «Що хорошого сталося зі мною за минулий тиждень?», «За що я можу бути вдячним сьогодні?». Причиною для вдячності може бути будь-що інше, від чого ви отримали радість. Можна навіть спробувати вести «щоденник подяки».

Обмеження негативу

Стежте за тим, щоб зберігати баланс та гармонію між позитивними та негативними емоціями. Приміром, зверніть увагу на що ви підписані у соцмережах і чи несе воно для вас позитив. 

Спорт - у задоволення

Фізична активність дуже важлива. Але вибирайте той вид тренувань, який приноситиме вам справжнє задоволення.

Дотримання своїх цінностей

Ваші цінності - це доброта та дружелюбність? Спробуйте щодня робити щось, що підтверджуватиме ці цінності: допоможіть колезі, усміхніться незнайомцю, підтримайте свого друга. Так ви зробите великий крок на шляху до більш гармонійного життя.

Відмова від дозвілля, яке отупляє

Алкоголь у великих кількостях, запійний перегляд телевізора, азартні ігри - все це навряд чи можна назвати гарним, якісним відпочинком. І від проблем з цим не відволічешся. Бо вони все одно лишаються. 

Практикування усвідомленості

Усвідомленість - це зіткнення зі своїми думками та почуттями, утримання від будь-яких суджень про них та відпускання їх. Також це зосередження на диханні, щоб впоратися з важкими думками. Усвідомленість знижує тривогу, депресію, кров'яний тиск та поліпшує сон.

Гарний сон

Людина, яка добре виспалася, краще контролює свої емоції та дії. А отже краще ставиться до інших людей. Також хороший сон допомагає запобігти хворобам і приносить користь імунній системі.

За інформацією РБК-Україна

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень