Будуть постійно конкурувати: які рослини краще НЕ садити один біля одного на ділянці?

Це варто знати всім городникам

Помідори та картопля. Ці дві рослини належать до сімейства пасльонових і можуть вразити одна одну захворюваннями, такими як фітофтороз (фітофтора), яка може швидко поширюватися через ґрунт.

Огірки та настурції. Огірки та настурції також належать до сімейства пасльонових і часто вразливі до тих самих захворювань. Садіння їх поруч може збільшити ризик зараження обох рослин.

Броколі та капуста. Ці рослини мають подібні вимоги до ґрунту та живлення, тому їх садіння поруч може призвести до конкуренції за ресурси й знизити врожайність.

Цибуля і бобові рослини. Лук (цибуля, часник) і бобові рослини (боби, горох) випускають різні речовини в ґрунт, які можуть взаємодіяти один з одним і впливати на зростання.

Солодкий перець і квасоля. Якщо квасоля росте поруч з солодким перцем, вона може витягнути з ґрунту багато азоту, що може негативно позначитися на здоров’ї перця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень