Інтриги та заздрість – Рибам, нова робота – Ракам: гороскоп на 16 квітня

А Стрільцям треба бути ощадливими

ОВНИ

Можливий конфлікт через те, що вас спробують звинуватити у тому чого ви не робили. Взаєморозуміння цього дня досягнути буде важко.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для початку будь-якої важливої ​​справи, активної професійної чи творчої діяльності. Зосередьтеся на основному й дійте з притаманною вам завзятістю.

БЛИЗНЯТА

Це буде енергетично потужний день, тому треба бути дуже обережними у справах. Прибуток можливий зараз лише від старих проєктів, тому за нові поки братися не варто.

РАКИ

Несподівані обставини змусять вас займатися абсолютно незнайомою справою. Остаточний результат цієї діяльності буде залежати тільки від вашої здатності швидко реагувати на обставини.

ЛЕВИ

Вам потрібно зробити вибір, який наблизить вас до мети. Професійні справи вимагатимуть максимальної концентрації, дисципліни та організованості.

ДІВИ

Остерігайтеся пліток, бо цього дня хтось намагатиметься втягнути вас у неприємності.

ТЕРЕЗИ

Не виключений конфлікт на роботі з особою протилежної статі. Однак, ви швидко зможете знайти спільну мову, хоча неприємний осад залишиться.

СКОРПІОНИ

Уникайте знайомств, не виявляйте активності у комерційних справах і обмежте спілкування. Можливі підступи недругів, погані поради або провокація.

СТРІЛЬЦІ

Будьте ощадливими, бо вірогідні необдумані витрати. Цього дня вдалими будуть зустрічі, переговори та поїздки, хоча вам і доведеться докладати більше зусиль, ніж зазвичай.

КОЗОРОГИ

Проблеми особистого життя можуть позначитися на професійній сфері. Можливі ускладнення у стосунках з колегами, але вам вдасться розрядити атмосферу.

ВОДОЛІЇ

Зараз точно не час займатися ризикованими справами, тому навіть не думайте у цьому напрямку. А впевненість, якою вас зарядять близькі, допоможе знайти правильні рішення важливих питань.

РИБИ

Несприятливий для ділової активності день, бо хтось діятиме проти вас. Інтриги, заздрість, несподівані перешкоди затягнуть здійснення ваших планів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень