Найпоширеніші помилки у зберіганні парфумів, які можуть їх зіпсувати

Їх припускається чи не кожна дівчина

Парфуми варто зберігати якомога далі він сонячних променів, яскравих освітлювальних приладів й тепла (радіатори, каміни) та занадто вологих місць (ванна кімната зі слабкою вентиляцією).

Запам’ятайте, що яскраве світло, перепади температури й вологості — найголовніші вороги парфумерної продукції.

Одна з найпоширеніших помилок — зберігання парфумів у звичайному холодильнику. Якщо на пакуванні немає такої умови — не варто поряд з їжею тримати туалетну воду. 

Ще одна помилка — купувати аромати «на майбутнє». Офіційний термін придатності парфумів будь-якої концентрації — п’ять років.

Навіть за умови правильного зберігання жоден бренд не дасть гарантію, що улюблений парфум, який ви знайшли у забутій валізі, через 5-6 років буде таким, яким його створив парфумер.

Якщо ви хочете перелити улюблений аромат із великого флакона в маленький, зверніть увагу, що краще придбати такий флакон у спеціалізованих магазинах.

Краще за все, щоб він був скляним, а не пластиковим, та із якісним спреєм або вузьким отвором для нанесення аромату.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень