Що зробити, щоб вдома не закінчувались гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Згідно із прикметами, щоб посилити грошовий обіг, від кожної заробленої суми потрібно взяти монету або купюру й покласти біля грошового дерева. Отримуючи новий дохід, потрібно не забувати змінювати монетку чи банкноту.

У кожному будинку є місця для відтоку грошової енергії — зазвичай це вікна і двері. Не варто зберігати поблизу них гроші, щоб не накликати бідність.

А щоб гроші в будинку не переводилися, покладіть на підвіконня або під вхідний килимок кілька жовтих монет, які блокуватимуть відтік грошей і притягуватимуть їх у дім.

Не залишайте гроші на обідньому столі — все зароблене буде проїдатися.

Не кладіть гроші на ліжко — вважається, що в такому випадку всі зароблені кошти будуть йти на лікування хвороби.

Щоб доходів стало більше, залиште на ніч перед дзеркалом розкритий гаманець з купюрами, розсипте поруч монети. Розплачуючись потім цими купюрами та копійками, ви привернете фінансовий успіх.

У гаманці не тримайте м'яті або рвані купюри. Завжди складайте їх лицевою стороною до власника, від більшого номіналу до меншого.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень