Схильні до алкоголізму: чоловіки з цими іменами полюбляють «хильнути» зайвого

У списку їх 6

Олег

Так склалось, що українське ім’я Олег в народі часто асоціюється з веселощами й розлитими келихами. Для них кожна чарка стає символом святкування, а застілля – неабиякою можливістю розслабитися. Олеги, як правило, добре розуміються на винах.

Олександр

У перекладі з грецької чоловіче ім’я Олександр означає «захисник людини». Але, звичайно, володар цього імені не відмовиться від склянки міцного напою. Такі чоловіки можуть бути відомими своєю спритністю у виборі алкоголю та вмінням створювати атмосферу свята.

Віталій

Ім'я Віталій асоціюється з веселими заходами та вечірками, де кожен момент наповнений радістю та веселими емоціями. Чоловіки з цим ім'ям не втрачають можливості розважитися та відпочити в компанії друзів.

Роман

Роман – чоловік, схильний до мінливості. Він часто кидає розпочаті справи, не доводить їх до логічного завершення. Життя Романа сповнене завищеними очікуваннями й серйозними розчаруваннями. Саме ці невдачі спонукають чоловіка випивати. Варто пам'ятати про те, що вибратися з цього кола буває вкрай важко.

Вадим

Вадиму з ранніх років варто справлятися зі своїми емоціями, вміти направляти їх у правильне русло. Якщо цього не трапляється, переживання можуть вилитися у справжню алкогольну залежність. Також у Вадима є дуже високий ризик потрапити у погану компанію, що призведе до ще більшої залежності від міцних напоїв.

Микола

Це ім'я є українською версією імені «Ніколас», яке в перекладі з грецької означає «переможець народів». Миколи відомі своєю спритністю у виборі алкоголю та вмінням створювати атмосферу свята. Вони віддають перевагу класичним напоям та можуть бути справжніми знавцями вин та коктейлів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень