Три головні звички людей, які ніколи не товстіють

Вони стосуються не тільки вживання їжі

Дотримання здорового харчування

Люди, які не набирають вагу, дотримуються здорового харчування, вибираючи продукти, які містять багато поживних речовин без великої кількості цукру і жирів.

Це не означає, що ви повинні відмовитися від морозива або інших ласощів, але ви повинні бути впевнені, що їсте продукти, які корисні для вашого організму.

Припинення трапези до того, як настало відчуття ситості

Мозку потрібно близько 20 хвилин, щоб зрозуміти, що ви відчуваєте ситість. Тому ті, хто не набирають вагу, встають з-за столу з легким відчуттям голоду. 

Також вони не їдять пізно ввечері та вночі. Адже пізній прийом їжі призводить до порушення циркадних ритмів, зміни температурних циклів тіла і збільшення вироблення вільного кортизолу, що підвищує ризик ожиріння і метаболічного синдрому.

Фізична активність

Більшість людей, які можуть підтримувати здорову вагу, фізично активні. А ось сидячий спосіб життя призводить до збільшення зайвих кілограмів.

Людині потрібно, щонайменше, 2,5 години помірно інтенсивної фізичної активності на тиждень. Однак, якщо ви хочете схуднути, або підтримувати вагу, то вам може знадобитися більше руху. 

Силові тренування допоможуть вам наростити і зберегти м'язову масу, що не тільки допоможе вам підтримувати здорову вагу, але і збереже здоров'я і збільшить тривалість життя.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: схуднення
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень