У Рівному оголосили аукціон на 1 млн 300 тисяч грн на ремонт вулиці: де буде ремонт?

Зараз охочі взяти участь у торгах можуть подавати свої пропозиції

1 млн 300 тисяч грн планують витратити з бюджету Рівного на поточний ремонт дорожнього покриття проспекту Миру. Такий тендер напередодні оголосило міськШЕУ. У закупівлі йдеться, що виконати роботи мають до 31 грудня.

Аукціон на визначення підрядника відбудеться 23 квітня, наразі усі охочі взяти участь у торгах можуть подавати свої пропозиції.

Нагадаємо, незабаром відбудеться аукціон на визначення виконавця проведення поточного ремонту вулиці Чорновола, там сума тендера понад півтора млн грн.

Раніше у ремонт цієї дороги з бюджету міста вже витратили понад 100 млн грн, тож журналісти Радіо Трек зараз готують запит до Департаменту інфраструктури, аби з’ясувати про ремонт якої саме ділянки вулиці йдеться.

Про це ми писали тут: 

У Рівному знову ремонтуватимуть вулицю Чорновола

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень