Премія – Скорпіонам, визначальний день – Тельцям: гороскоп на 18 квітня

А Ракам треба показати силу характеру

ОВНИ

Можлива безпричинна туга або й легка депресія. Приділіть більше часу близьким, адже їм бракує вашої ніжності та любові. Та й вам це підніме настрій.

ТЕЛЬЦІ

Цей день може визначити хід ваших справ на тривалий час. Він покаже, наскільки найближчим часом зміняться плани та як можуть розвиватися події. Ваша здатність до аналізу й дар передбачення допоможуть точно визначити цілі та тактику поведінки

БЛИЗНЯТА

Нарешті ви зможете зітхнути з полегшенням, завершивши важливу справу. Ваші старання зміцнять ваш авторитет.

РАКИ

Доля готує вам випробування на міцність. Пильнуйте, бо несуттєві деталі та дрібні непорозуміння можуть збити вас із головних, пріоритетних напрямків діяльності.

ЛЕВИ

Тверезий погляд на речі та власні можливості допоможе зробити цей день вдалим. Намагайтеся не зациклюватися на дрібницях.

ДІВИ

Ймовірні ускладнення у стосунках з коханими, тому не виключено, що вам доведеться вирішувати особисті проблеми, відсунувши на другий план професійні справи.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливе відновлення старих любовних зв'язків. Можлива й суперечка на роботі, яка вирішиться на вашу користь.

СКОРПІОНИ

Хороший день для завершення справ та аналізу зробленого. Ваші активність і порядність можуть бути фінансово відзначені керівництвом або партнерами по бізнесу.

СТРІЛЬЦІ

Любовні стосунки зараз складатимуться якнайкраще: ви будете спокійними й щасливими. А ось у роботі можливі дрібні неприємності.

КОЗОРОГИ

Ваш життєвий потенціал поки утримується на високому рівні, тому сміливо беріться за будь-яку справу, оскільки скрізь ви зможете досягти успіху. Якщо ж шукаєте пригод, то зможете привернути до себе увагу осіб протилежної статі.

ВОДОЛІЇ

Насуваються зміни. У всіх справах звертайтеся до здорового глузду, практичного підходу та будьте обережними.

РИБИ

Зорі прогнозують цікаві зустрічі, обмін досвідом, привабливі пропозиції або вигідні замовлення. Однак не піддавайтеся зайвому ентузіазму, який може приглушити вашу практичність.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень